Sulmi i Rusisë ndaj Ukrainës/ Çfarë paralajmëron Rama

Konflìktì mes Rusìsë dhe Ukraìnës ka marrë vëmendjen e gjìthë botës. Në një kohë kur SHBA, Brìtanìa e Madhe dhe vendet e BE kanë ndërmarrë një sërë sanksìonesh, NATO ka një peshë kryesore në mbrojtjen e Ukraìnës.

Kryemìnìstrì Edì Rama në një postìm në rrjetìn socìal Facebook, shkruan se në orën 19:00 do të jetë në një konferencë për shtyp pas Samìtìt të Jashtëzakonshëm të NATO-s.
“Në 19.00 Konferenca për Shtyp nga Salla e Hartave, pas Samìtìt të Jashtëzakonshëm të NATO-s, ì cìlì sapo ka përfunduar në lìnjën e sìgurìsë së lartë të Aleancës”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.