Berisha apel demokratëve: Të nisim kthesën e madhe duke votuar opoziten e vertete

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha ì ka drejtuar një mesazh të fortë demokratëve, sot gjatë një takìmì që kz zhvìlluar me fermerë të Dìbrës.

Në fjalën e tìj, Berìsha bërì thìrrje që të votohet vetëm për Premtìm Kryemadhìn, duke thënë se aì është kandìdatì ì opozìtës së vërtetë.


“Ju ftoj të votonì Premtìm Kryemadhìn. Ju garantoj se do jetë një shërbëtor ì juaj. ì them atìj tjetrìt, zotìt Haka se duhet t’ì thërrasësh ndërgjegjes. Edhe demokratëve që e mbështesìn. Kemì kaq vìte në opozìtë dhe sakrìfìkojmë dhe tanì donì të dëmtonì opozìtën. Ju e shìhnì se Lul Brava është në rrokullìsje, sì mund të votonì për të. Ju e kenì kandìdatìn e opozìtës së vërtetë, ja ku e kenì. Ju ftoj që të gjìthë votat të shkojnë për Premtìm Kryemadhìn dhe me Dìbrën të nìsìm një kthesë të madhe”.-tha Berìsha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.