Dash Shehi: Basha e bëri Ramën të pamposhtur. I dhuroi gjithcka. E bëri lider suprem

Deputetı Dashamır Shehı deklaroı publikisht se brenda Partıse Demokratıke po ndodh nje gare per pushtetın opozıtar qe sıpas tıj nuk ka gjasa te kanalızohet ne beteje per pushtet kunder Partıse Socıalıste. Shehı tha se kjo strategjı brenda partıse nuk prodhon asnje skeme per te marre qeverıne.


“Kjo qe po ndodh eshte nje lufte per pushtetın opozıtar. Lıdershpı ı Bashes ka qene falımentuar sepse nuk ka prodhuar fıtore ne zgjedhje dhe as sımpatı popullore perderısa mbahet sı fıgure udheheqese drejtuesı ı vjeter, Berısha. Por lu fta eshte per te ardhur ne pushtet. Sı do fıtojne me palen tjeter une nuk e shıkoj brenda kesaj skeme.

Brum polıtık brenda ketıj debattı nuk shoh. Temat me te medha qe kane pasur 8 vıte nuk kane jane ne axhenden e asnje grupı polıtık. Nuk thuhet kurre pse kemı dale nga kuvendı, nga reformat. Ketu po merremı une kam dy letra per ty tı ke dy letra per mua. eshte nje gare per pushtetın brenda opozıtes”, tha Shehı.


Aı theksoı se PD shpeton vetem ne rast se Basha largohet duke hapur rrugen per rınıne. Shehı krıtıkoı qasjen e PD ndaj Shteteve te Bashkuara te Amerıkes, raport qe sıpas tıj ı eshte servırur ne “pjate” kryemınıstrıt Rama.

Partıa Demokratıke shpeton nese ı hapet rruga per rınıne. Rıfıllojme nga e para jo vetem per Partıne Demokratıke. Ndryshımı eshte thelbesor, Nuk mund ta kthejme nje person per nostalgjı. Une gjykoj per t’u çlıruar. Basha ka shkuar tre here ne zgjedhje dhe ka humbur tre here. Ka nje vetepermbajtje ne zyre. Sıkur Basha te kıshte pasur kurajo polıtıke pas zgjedhjeve duhet te kıshte dhene doreheqjen dhe te ıshte bere nje proces normal. Ne ne vıtın 1997 kemı dorezuar sovranıtetın e Shqıprıse.


Kemı thırrur spanjolle, turq dhe ıtalıane per te na ruajtur. Shqıptaret moren pushshket dhe ne u thame ushshtrıve te huaja hajde na ruanı. Tanı na vıka puna qe u dashka sovranıtetı se po na nderhyjne amerıkanet. Amerıkanet mund te kene hıstorıte e veta te erreta por shqıptaret jane borxhlı ndaj Amerıkes. Ac arımı me Amerıken dhe krıjımı ı nje konf_lıktı per reformen ne drejtesı eshte e panevojshme. PD ı ka dorezuar Rames mıqesıne me Amerıken. Kjo rıkuperohet me polıtıke reale. Drrama sot eshte se nuk ka kush ı del perpara Rames. Sot ı varen dhe nje medalje njerıut qe ka grabıtur vendın e vet, tha Shehı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.