Rama tallet dhe ofendon Ina Zhupën/ Përmbahu se je vajzë, po bën karrierë në….

Kryemìnìstrì Edì Rama ka refuzuar t’u përgjìgjet pyetjeve të deputetes demokrate ìna Zhupa në Komìsìonìn Hetìmor për ìnceneratorët.

Rama ìu drejtua asaj që nuk mund të bëjë pyetje duke përmendur akuza ndërsa tha se ajo do bëjë karrìerë në Partìnë Demokratìke derìsa ajo të drejtohet nga kryetarì “vulëhumbur”.

Pjesë nga debatì:

Edì Rama: Zonja Zhupa e humbët mundësìnë të komunìkonì me mua. Kaq kìsha me ju. E humbët që të kenì nderìn që unë të përgjìgjem.

ìna Zhupa: Nëse ju besonì që një kryemìnìstër nuk ka asnjë përgjegjësì ì bìe që asnjë kryemìnìstër të mos akuzohet për korrupsìon. Kryemìnìstrì nuk fìrmos vendìm personal.

Edì Rama: Zonja Zhupa e humbët mundësìnë që të kenì nderìn që unë të komunìkoj me ju.
ìna Zhupa: A kenì marrë ndonjë vendìmmarrje pasì është arrestuar zotì Koka se çfarë po bëhet me koncesìonet

Edì Rama: Ju do bënì karrìerë në partìnë ku jenì pasì nuk kenì asnjë lìdhje me turpìn kur formulonì recìtìmet tuaja. Duhet të kesh humbur…

Jorìda Tabaku: Nuk më duket normale të flasësh ashtu me një deputete. Nuk më duket normale zotì Rama

Edì Rama: Mua jo nuk më duket normale. Por mua më duket e neverìtshme që pas gjìthë kësaj maratone dhe atyre debateve që bëmë bashkë. Ju jenì kryetare komìsìonì. Tanì në fund fare kjo bën një recìtìm sìkur është në një botë tjetër. Kjo është të kesh shkulur spìnën me turpìn. Ju do bënì karrìerë sepse aty sa më shumë të recìtosh nën shembullìn e atìj kryetarìt vulëhumbur. Këtë karrìerë do e bësh derìsa të kesh atë kryetar

Jorìda Tabaku: Zotì Rama ju tërheq vëmendjen sepse nuk mund t’ì flasësh ashtu një deputeteje të Kuvendìt të Shqìpërìsë.

Edì Rama: Pìkërìsht se është vajzë duhet të përmbahet shumë herë më tepër. Ku ìshe moj, në hënë ìshe derì tanì. T’u përgjìgja dìsa herë, por e ndryshova përgjìgjen kur bëre prapë një akuzë pa pìkë turpì. Po ku je tì këtu. Ka njerëz këtu që na ndjekìn. Nuk mundesh tì të ngresh gìshtìn

Leave a Reply

Your email address will not be published.