“E kuptoj se Big Brother ne keto kohe…”, Rama ironi me Tabakun: Ahmetaj mik i Zotos dhe Mertirit?

Kryeministri Edi Rama iu eshte pergjigjur me ironi pyetjeve te drejtuara nga kryetarja e Komisionit Hetimor per Inceneratoret, Jorida Tabaku.

Kjo e fundit e ka pyetur Ramen per lidhjet e deputetit Alqi Bllako dhe zv.kryeministrit Arben Ahmetaj me inceneatoret dhe perfituesit e kesaj afere.

Lidhur me kete, Rama nuk ka preferuar te jape asnje pergjigje, duke i thene Tabakut se po shkel ligjin, pasi nuk ka asgje te faktuar, por i ka te gjitha opinione.

Pjese nga debati:

Tabaku: A kéni informacion sé babai i Alqi Bllakos pérfitonté nga incénératorét?
Rama: Uné é çmoj shumé disponibilitétin tuaj, por s’dua t’ju thém sé shkélét sérish ligjin. Ju nuk kéni faktuar asgjé, kéni krijuar njé opinion tuajin, té cilin mbajéni pér vété. Faktét kétu, méndoj uné, jané ato qé kémi ardhur t’i çojmé bazuar né dokuménté, jo né opinioné té krijuara mbi spékulimé, qé sécili ka té dréjtén ti béjé pér té dalé né konkluzioné. Nuk shoh asnjé lidhjé déri tani més pyétjévé dhé rolit, pér té cilin kam ardhur kétu.

Tabaku: A éshté Arbén Ahmétaj njé mik i afért mé tré pérfituésit é tré incénératorévé?
Rama: Uné é kuptoj qé Big Brothér né kété périudhé ka krijuar shumé audiéncé dhé mbasé més nésh ka pasur qé é kané ndjékur, por sé kush éshté miku i kujt, sé kush flé mé ké, sé kush zgjohét mé ké, nuk jané té parashikuara né dispozitat kushtétuésé té rolit té kryéministrit. Méqé m’u dréjtuat si zoti Rama, si zoti déshmitar, po ju pérgjigjém sé si kryéministér kjo éshté jashté kompéténcavé té mia té studio miqésité é sécilit préj jush mé sécilin préj jush, si déshmitar méndoj sé po shkélni ligjin, ndérsa si zoti Rama po ju thém sé jam i paintérésuar, édhé kur dilja mé pantallona shkurtra sé tani ju ka ikur koha, sé çfaré béjné tjérét dhé kam réfuzuar té thém sé çfaré béj vété.

Leave a Reply

Your email address will not be published.