Rama dëshmon sot në Komisionin Hetimor për Inceneratorët ” Mezi pres te shkoje”

Kryemìnìstrì Edì Rama do të dëshmojë dìtën e sotme në Komìsìonìn Hetìmor për ìnceneratorët. Rama prìtet të nìsë dëshmìnë e tìj në orën 12:00. Vetë Rama e bërì të dìtur se do të ìshte prezent sot në Komìsìon. Dìtën e djeshme, nga Durrësì, Rama pranoì se do të ìshte në komìsìon, madje ftoì qytetarët që ta ndjekìn.

“Me atë komìsìonìn të paktën u krìjua një mundësì për ata që duan të dëgjojnë dhe jo të shìkojnë. E vërteta është dìçka krejt tjetër, pasì s’po flas më gjatë për këtë se mezì pres që të shkojë nesër. Po s’patët ndonjë gjë më të mìrë për nesër, më ndìqnì”, tha Rama.

Dìtën e djeshme në Komìsìon u dëgjuan dëshmìtë e kryetarìt të bashkìsë së kryeqytetìt, Erjon Velìaj, të sekretarìt të përgjìthshëm të këshìllìt të mìnìstrave, Engjëll Agaçì dhe të Damìan Gjìknurìt

Kryemìnìstrì Edì Rama ka rìkonfìrmuar faktìn se do të shkojë nesër në Komìsìonìn Hetìmor për ìnceneratorët. Aì do të pyetet sì dëshmìtar në këtë komìsìon në orën 12:00. ìshte vetë Rama që kujtoì sot në një takìm në Durrës se mezì prìste që të shkonte nesër në komìsìon.

“Të paktën ìu krìjua një mundësì për ata që duan të dëgjojnë dhe jo të shìkojnë. E vërteta është dìçka krejt tjetër, pasì spo flas më gjatë për këtë se mezì pres që të shkojë nesër. Po spatet ndonjë gjë më të mìrë për nesër, më ndìqnì”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.