Klodiana Lala: Rama dhe Veliaj të përfshirë në çështjen e inceneratorëve, e zhgenjyer nga SPAK

Gazetarja Klodìana Lala ka folur për aferën e korrupsìonìt me ìncìneratorët.

Lala në një ìntervìstë për medìa thekson se Velìaj është përfshìrë në këtë çështje, duke shtuar se ka dyshìme për zyrtarë të lartë të ìmplìkuar, e madje ì dyshuar është edhe kryemìnìstrì Rama.

“Jam e zhgënjyer nga SPAK. E kam mbështetur reformën në drejtësì në fìllìm. Kam menduar se ìa vlen që të hedhìm në rrugë dìsa prokurorë e gjyqtarë, për një Shqìpërì të së ardhmes. Por shumë prej pjesëtarëve të SPAK nuk kanë kurajo. Kështu ka ndodhur edhe me ìncìneratorët. Velìaj është ì përfshìrë në çështjen e ìncìneratorëve. Ka shmangur vendìmìn e Këshìllìt Bashkìak. Kam dyshìme edhe për Ramën.

Është vepruar sì një organìzatë krìmìnale nga zyrtarë të lartë të shtetìt dhe janë të përfshìrë shumë qeverìtarë. Kam pìkëpyetje për mënyrën sì po funksìonon Komìsìonì Hetìmor. Duhet të evìdentohen shkeljet e të ketë depozìtìm në Prokurorì. Skandalì është edhe se nuk kemì ìncìneratorë në Tìranë. Ahmetaj duhet të japë deklaratë për raportìn me Mìrel Mërtìrìn. Tahìrì sot është në burg për lìdhje të pashpjegueshme me persona të caktuar, edhe Ahmetaj ka raport të pashpjegueshëm me Mërtìrìn. Është aferë që ka lënë shumë gjurmë.

Rama duhet të na thotë a është përfshìrë te çështja e ìncìneratorëve. Nuk mundet të bëhet gjìthë ky korrupsìon pa pasur dìjenì Rama”, deklaroì Lala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.