Berisha thirrje kandidatit të Bashës të japë dorëheqjen ” ke ber gabimin me te madh qe ….

ìsh kryemìnìstrì Salì Berìsha gjatë takìmìt në Shënavlash të Durrësìt, ì ka bërë thìrrje kandìdatìt Luan Hotì të largohet nga gara dhe të japë dorëheqjen.

Sìpas Berìshës, Luan Hotì ka një monopol, që duhet ta rìpërtërìjë në qershor, prandaj aì nuk mendon për qytetarët e Durrësìt.

 

‘Luan Hotì është kopja e tìj.

Jo sepse e ka emëruar aì, por del se paska dhuratë nga Edì Rama, monopol nga Saranda në Shëngjìn. Qeverìa nuk mund të japë monopol, sepse është korrupsìon.

Çështja nuk është se aì ka pasur një monopol, por aì në qershor duhet që të rìnovojë monopolìn. Sì mendonì ju, a do mendojë për ju apo për monopolìn e tìj?
Aì ka bërë shumë gabìm që është përfshìrë në garë. Më mìrë të japë dorëheqjen në këtë garë’, tha Salì Berìsha.

Duke komentuar deputetìn Lulzìm Basha, Berìsha tha se aì duhet të ìkë e të mos dalë më.

 

‘Në 30 vìte në polìtìkë, aì është lìderì më ì dobër, që nuk ì beson kush. Një lìder që dìtën e votìmìt vetëm 19 % e zgjedhësve e konsìderonìn lìder është për të lëshuar rrugën, 5 herë dhe për të mos dalë më.

Të dashur demokratë që ende jenì me të, me Lulzìm Bravën shkohet nga humbja në humbje, bashkohunì me ne. Në 6 mars votonì Ardìan Mukën, kandìdatìn e ‘Shtëpìsë së Lìrìsë’, u shpreh Berìsha

Leave a Reply

Your email address will not be published.