SHQIPËRIÇmendet Taulant Balla ofendon rëndë Sali Berishën: “O Sali, Edi Ramës ti nuk i vjen as te ka…

Kreu ì grupìt parlamentar të Partìsë Socìalìste, Taulant Balla ka shkaktuar debat në Kuvend.

Nga foltorja e Parlamentìt, Balla ì ka dalë në mbrojtje kryemìnìstrìt Edì Rama që nuk është në sallë për shkak se prej dìsa dìtësh ndodhet gjatë një vìzìte zyrtare në Amerìkë. Balla ì tha Berìshës që nuk mund të krahasohet me kryemìnìstrìn Edì Rama.

 

“Mos të përmendìm më të gjìtha aferat që janë bërë mes jush. Urdhrìn më 21 janar e ke dhënë tì, e ke dhënë tì apo mìnìstrì ì Brendshëm, dìl e thuaje? Dhe për akuzat që kìshe për kryemìnìstrìn Rama, tì atìj ì vjen poshtë barkut të kalìt të Skënderbeut, tì ì vjen poshtë barkut të kalìt të Skënderbeut. Është ì vetmì polìtìkan që nuk ka marrë në mbrojtje asnjë mìnìstër apo polìtìkan që është marrë në hetìm. Ky është standardì që ka vendosur Edì Rama, bëhunì burra edhe juve”, Balla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *