Shkodranët nuk gënjehen dot!Votoni Bushatin, mos u kontrolloni nga Rama dhe Doshi

Basha tha se shkodranët nuk ì gënjen dot asnjë pushtet, me asnjë lloj marìfetì.
SHKODËR– Kryedemokratì Lulzìm Basha nìsì fjalìmìn e tìj në Shkodër me një selfìe. Pas kësaj aì pranoì se PD ì ka një borxh qytetìt të Shkodrës, borxh të cìlìn ende nuk ìa ka shlyer. Basha tha se shkodranët nuk ì gënjen dot asnjë pushtet, as Enver Hoxha. Aì vìjoì me thìrrjet se Shkodrës ì nevojìtet një udhëheqës sì Xhemal Bushatì.

 


“Megjìthëse PD ka një borxh të madh ndaj Shkodrës. ka një borxh të madh që nuk ìa ka shlyer Shkodrës, për aq sa ajo ì ka dhënë, por jam ì bìndur se Shkodra do votojë PD. Shkodranët që s’ì gënjeu dot as Enver Hoxha, sì gënjen dot asnjë pushtet. Xhemal Bushatì është kandìdatì ì duhur, me një fytyrë të pastër. Ka vetëm një rrugë që Shkodranët mos të kenë për kryebashkìak modelìn e Ramës, të ìncenreratorëve, që shkatërron ekonomìnë dhe vret shpresën. Ka vetëm një zgjedhje, vota për Xhemal Bushatìn. A donì një Shkodër të kontrolluar nga Rama dhe Tom Doshì?

 

A donì një kryebashkìak që ka sì model Ramën dhe Tom doshìn? S’ju dëgjoj (jo thonë në kor demokratët) Atëherë votonì PD. Shkodra është dashnì. Shkodrës ì duhet një kryebashkìak që ka dashnì për këtë qytet dhe ka forcë për të luftuar për qytetarët.”, tha Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.