Basha starton fushaten ne Shkoder/ “Dy dashni kane shkodranet, P…

Kryetari i Partise Demokratike, Lulzim Basha e ka startuar fushaten zyrtarisht nga Shkodra per zgjedhjet lokale te 6 marsit. Ai si fillim ka bere nje selfie me demokratet e pranishem.

Po e nis me nje selfie se kam iluzionin qe selfi, fotografia, do ta kujtoj e do ta ruaj, do ta perjetesoj kete moment mahnites, kete moment te mrekullueshem ketu ne kete kryeqender qe gjithkush, cdo shqiptar, cdokush qe flet shqip, i thote kryeqendra e veriut. Por ne fakt eshte kryeqendra e kombit sa i takon qytetarise, sa i takon vlerave, sa i takon spirances se kombit, udhetimit tone qindravjecar dhe shekullore drejt destinit tone perendimor.

Ndaj dua t’iu falénderoj pér kété atmosferé té mrekullueshme qé diné ta falin vetém shkodranét. Véllezér dhe motra, zonja dhe zotérinj, dy dashni kané shkodranét: Partiné Demokratike dhe Vllazniné. Them qé nuk iu njoh pak, duke iu njohur miré, duke paré si keni votuar, zgjedhje pas zgjedhjesh qé kur kam qené fémijé, si keni zgjedhur né kohé té véshtira, mund ta them me gojén ploté para jush, para gjithé shkodranéve, para gjithé Shqipérisé qé askush nuk i rren dot shkodranét. Nuk i ka rrejt Enver Hoxha pér 50 vite , e nuk mundet me i rrejt askush me asnjé marifet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.