Bashkepunimi i ” fshehur ” Rama – Basha del serisht ne drite / Kalaja: Rama dhe Basha të lidhur fort me aferat korruptive ne……

Kalaja: Rama dhe Basha të lidhur fort aferat korruptive ne këtë histori, ishin keto fjalet qe kane nisur nje debat te gjate dhe te plote si dhe kane nisur hetime te shumta per kete gje. Juristja Adriana Kalaja, ka komentuar aferat korruptive në Portin e Durrësit. Kalaja thekson se Rama dhe Basha janë dy personazhë, që janë të lidhur fort me këtë histori korruptive.

“Historia e Portit të Durrësit lidhet me Porto Romanon, e lidhen me korrupsionin. Janë histori që bazohen në ligj korruptiv e janë me karakter antikombëtar.

Ka dy persona shumë të fortë të lidhur me këtë histori e ata janë Rama dhe Basha. Lidhjet e Ramës e Bashës dihet, i kemi bërë publike. Mediat nxjerrin vetëm emrin e Oltian Hoxharit. Është i njëjti administrator në 3 milionë shqiptarë”, u shpreh Kalaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.