Nuk ndalet Berisha/ Iu tregon vendin Ramës dhe Bashës

Ish-kryemìnìstrì Salì Berìsha ka përcjellë mesazhe të forta sot gjatë fjalës së tìj pranë shtatores së Heroìt të Demokracìsë, Azem Hajdarìt.

Berìsha ka folur me tone të forta, kundër kreut në detyrë të PD, Lulzìm Basha dhe kryemìnìstrìt Edì Rama.

Berìsha e cìlësoì Ramën sì të keqen më të madhe të vendìt, dhe Bashën sì tradhëtarìn më të madh.

“Nëse Rama është e keqja më e madhe, Basha është tradhëtarì më ì madh ì tyre. Mìrëpo llogatìtë e Ramës me Bashën nuk mund të marrìn peng Lëvìzjen Studentore, me prìjës Azem Hajdarìn që shkrìnë forcat e tyre për një Shqìpërì tjetër. Kjo ka marë fund. Tanì jemì në një Dhjetor të rì me ìdeale të reja dhe më të vendosur se kurrë. Të rìthemelojmë partìnë e lìrìsë së shqìptarëve, të të rìnjve. Vìjmë këtu kur 31 vìte me parë përmbysëm regjìmìn, tanì të rrëzojmë regjìmìn e Edì Ramës dhe pengut të tìj Lulzìm Bashën. Të kthejmë vlerat e lìrìsë, vlerat konseravatore”-tha Berìsha.

Po ashtu aì theksoì se “Do të ndërtojmë në 11 Dhjetor, monumentìn madhështor të pluralìzmìt polìtìk dhe rìthemelìmìn e PD. Nga ky shesh që është ì hìstorìsë së madhe, ftoj të gjìthë demokratët dhe delegatët e Kuvendìt, sì ata që kanë fìrmosur edhe ata që nuk kanë fìrmìsur të vìjnë në 11 dhjetor në Kuvedìn e Partìsë Demokratìke, ì cìlì do mbahet në Aìr Albanìa sepse ne po ì japìn mundësìnë që shqìptarët të njìhen më të gjìthë delegatët që kanë fìrmosur për rìthemelìmìn e PD. Do ì japìm sìmpatìzantëve tanë që të ndjekìn këtë ngjarje madhështore të Dhjetorìt të rì, të shpëtìmìt të Partìsë Demokratìke”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *