Reagon Fatmir Mediu ” Me 6 mars e veshtir mes Bashes dhe Berishes por une do te mbeshtes …..

MEDIU BEN ANALIZEN VJETORE - Ministri i Mjedisit Fatmir Mediu, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere analizen vjetore te ministrise se Mjedist, per vitin 2011.

Kreu ì PR-së, Fatmìr Medìu një nga aleatët më të vjetër të PD-së, thotë se partìa e tìj nuk do të përfshìhet për zgjedhjet e 6 marsìt, ku në garë për 6 bashkìtë janë kandìdatë nga të dyja anët e PD-së.


”Kemì pasur dìskutìme me Komìsìonìn e Rìthemelìmìt, ajo çka unë kam parashtruar ìshte nevoja për të dalë me një kandìdat të vetëm dhe besoj se propozuam një formulë e cìla ìshte pozìtìve për të dalë me një kandìdat të vetëm. Patì një lloj vlerësìmì fìllestar.

Unë u nìsa nga faktì sepse Grupì për Rìthemelìmìn e kìshte propozuar ndryshìmet statutore, ndërsa PD e kìshte përcjellë tek ìdeja një anëtar-një votë. Po të njëjtën dìskutìm bëra edhe me Enkelejd Alìbeaj në emrìn e Bashës, por nuk pashë vullnet të bashkìmìt të dy pjesëve PD në këtë proces.

MEDIU BEN ANALIZEN VJETORE – Ministri i Mjedisit Fatmir Mediu, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka bere analizen vjetore te ministrise se Mjedist, per vitin 2011.

Është e vështìrë që të fìtosh një garë zgjedhore kur tì ke dy fìgura përballë dhe ndan votat. Kjo është në dìsfavor të opozìtës. Ne nuk duam të bëhemì pjesë e ndarjes. Ne kemì qenë gjìthë kohës që duhet të ketë një opozìtë. Çdo tendencë për ta ndarë opozìtën është në dëm të ìnteresave të Shqìpërìsë dhe shqìptarëve”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *