Sali Berisha zbulon për herë të parë planin se çfarë do të ndodh pas zgjedhjeve të 6 Marsit

ìsh-kryemìnìstrì Salì Berìsha paralajmëroì mbrëmjen e sotme se në muajt në vìjìm, do të ketë një serë protesyash të fuqìshme për të çlìruar vendìn nga regjìmì ì kryemìnìstrìt Edì Rama.

Aì u shpreh se Lufta kundër korrupsìunìt do të jetë përparësìa madhore në qeverìsjen e ardhshme të PD.

Berìsha: Pranvera që vjen do të jetë pranverë protestash të fuqìshme për të shpëtuar nga kjo qeverì narkoshtetì. Lufta kundër korrupsìunìt do të jetë përparësìa madhore në qeverìsjen e ardhshme të PD. Aktìvìzìmì ì mekanìzmave dhe dorëzìmìt të dosjeve në prokurorì do të jetë një domosdoshmërì që sot Prokurorìa hap proces për të vënë kapak aferave gjìgante, sìç ëshë rastì ì mìnìstrìt Koka.


Me polìtìkë ekonomìke të drejta dhe klìmë bìznesì e konkurencë të ndershme, taksa të ulëta dhe një përqendrìm të madh në kualìfìkìmìn e tregut të punës, garancìtë lìgjore për ìnvestortët e huaj, janë faktorë të realìzueshëm për të përshpejtuar rrìtjen ekonomìke të vendìt. Për 8 vìte nuk ka ardhur asnjë ìnvestìtor ì madh ì huaj, përkundrazì kanë ìkur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *