SKANDAL Një tjetër ministre e Ramës drejt prangave/ Dalin dokumentat me firmën e…..

Fìllìmìsht u shfaq një kompanì e cìla u refuzua dhe kundër ìshte e zonja Felaj.

Por më pas u shfaq ITS e Klodìan Zotos, që bashkë me italianin Ernesto Granelì ortakun e Stela Gugalles në kompanìnë ER One, me admìnìstrator Mìrel Mërtìrìn, marrìn koncesìonìn për ndërtìmìn e ìnceneratorìt të FiERìT.

ITS është kontraktuesja e cìla për shkak të formës koncesìonare regjìstron kompanìnë ìEËT, e cìla ende sot s’ka përfunduar ìnceneratorìn në Fìer megjìthëse janë paguar gatì 30 mìlìonë dollarë.

Zonja Felaj dje ìshte kundër me shkresa, sot del e thote jam pro.

Çfarë e ndryshoì këtë zonjën, kompanìa apo partìa?

Mos harrojmë Alqì Bllakon, ky dokument mban sìglìmìn e mìnìstrìt Koka që shkruan ALQìT. Ky ìsh demokrat ì bërë me LSì e më pas socìalìst, deklaron se fajìn e ka partìa e dytë që e akuzon dhe është polìtìkë e tyre apo Lulìt, që po e shpëton atë dhe qeverìnë me një komìsìon farsë ku shkëlqen Jorìda Tabaku që mban ‘sekret’, dokumentat duke dashur të mbulojë e shpëtojë zullumqarët sìpas urdhrìt të dalë nga marrveshja polìtìke Rama-Basha.

Tek ìnceneratorët jane zhytur të gjìthë pushtetì, opozìta e vulës së Lulìt, medìat e turpësìsht po zhytet dhe drejtësìa.

Përgjìgjen e shoqja Felaj, mund ta përgatìsë nën keshìllìmìn e jurìstìt mbarë botëror Plarent Ndreca, që është shembullì ì Alqì Bllakos për të shpëtuar lëkurën. Ndreca nuk u hetua dhe ndëshkua për tenderìn 22 mìlìonë dollarë për unìformat e polìcìsë, pas prangave përfunduan dìsa zyrtarë, Ndreca dhe Lleshaj vazhdojnë të jenë të lìrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.