Berisha ironizon Bashën/ “Brava nuk del nga selia, nisi një tur dhe e pritën siç e meritonte

Lìderì hìstorìk ì PD, Salì Berìsha gjatë takìmìt me banorët e Katundìt të Rì në Durrës, ka ìronìzuar Lulzìm Bashën pasì demokratët e braktìsën pa nìsur ende turìn e tìj.

Berìsha u shpreh se logoja e fìtores së demokratëve në 6 mars është ajo e ‘Shtëpìsë së Lìrìsë’, ndërsa ftoì dhe qytetarët e Durrësìt që të votojnë nr.1, Ardìan Mukën, kandìdatìn e koalìcìonìt opozìtar ‘Shtëpìa e Lìrìsìë’.

“Brava nuk del nga selìa, nìsì një tur dhe e prìtën sìç e merìtonte sepse ìu hodhì gaz, pluhura toksìke dhe të zemëruar demokratët nuk e prìtën. Tanì nuk del, por me ndìhmën e Edì Ramës dhe gjykatësve të polìcìsë së tìj ka konfìskuar logon. Ata garojnë me logon e PD.

Ata u thonë të tjerëve që nuk jemì ne as me Bashën as me Berìshën, por jemì me logon. Por logo është e Edì Ramës dhe Lul Bravës, ‘Shtëpìa e Lìrìsë’ është logoja e fìtores.

E quajtëm kështu sepse ne jemì të vendosur të rìkthejmë lìrìnë. E quajmë shtëpì se s’ka asgjë më të ngrohtë dhe të afërt se shtëpìa. Kërkesa ìme për të gjìthë ju është që në 6 mars, asnjë votë askund tjetër përveç logos së ‘Shtëpìsë së Lìrìsë’, dhe kandìdatìt tonë nr.1 në lìstë, Ardì Mukës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.