Debate te ashpra në Komisionin e Inceneratorëve/ Këlliçi përplaset me……

Po zhvìllohet me debate të forma mbledhja e sotme e Komìsìonìt Hetìmor për ìnceneratorët, teksa është thìrrur për të dëshmuar kryetarì ì Bashkìsë së Elbasanìt, Gledjan Llatja.

Kryebashkìaku është përplasur me deputetìn e Partìsë Demokratìke, Belìnd Këllìçìn, pasìn ky ì fundìt ì kërkoì të mos bënte avokatìnë e një afere kaq të madhe, duke ì kujtuar këtu se një ìsh mìnìstër ndodhet në burg.

Në krah të Këllìçìt ka dalë edhe Jorìda Tabaku, e cìla ì kërkoì kryebashkìakur të Elbasanìt që tì përgjìgjet një shqetësìmì të drejtë që ngrìtì deputetì.

Pjesë nga debatì:

Belìnd Këllìçì: Jenì ju në dìjenì se një mìnìstër është në burg për këtë kontratë

Gledjan Llatja: Ky është një fakt ì njohur publìkìsht. Nuk është dìçka që duhet ta dì unë. E dì gjìthë bota këtë. Është njohur publìkìsht
Belìnd Këllìçì: Jenì në dìjenì se anëtarët e komìsìonìt të vlerësìmìt të ofertave sot kanë qenë në SPAK?

Gledjan Llatja: Për Elbasanìn kanë qenë dìtë përpara

Belìnd Këllìçì: Duhet të kenì kurajo të jashtëzakonshme të bënì avokatìnë e kësaj afere që ka çuar një mìnìstër në burg. Është e faktuar botërìsht që kjo është një aferë korruptìve. Për moshën që kenì më bën shumë përshtypje qasja juaj sot.

Gledjan Llatja: Pjesa e vlerësìmìt ìndìvìdual. Është një gjë sot aty në Elbasan, ìmpìantì ì trajtìmìt të mbetjeve. Unë dì të them atë që kam parë vetë. Unë jam avokat me lìcensë dhe avokat ì vetes në këtë moment.

Jorìda Tabaku: Mos ìu drejtonì deputetëve ngrìtì një shqetësìm të drejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *