Basha kallezon Kokalarin, Gjykata habit me vendimin qe mori

Gjykata e Tiranes ka pushuar padine e bere nga Kryedemokrati Lulzim Basha per aktivisten Evi Kokalarin. Padia u be nga Basha per shkak te deklarates se bere nga Kokalari, e cila deklaroi se kryedemokrati ka dosje te hapura edhe ne SHBA.

Ceshtja eshte pushuar pasi as kryedemokrati Basha dhe as avokati i tij nuk u paraqiten ne seance.

Cfare tha Kokalari?

Me 29 shtator te 2021, Kokalari deklaroi se Basha e shkembeu mbylljen e dosjes se tij te lobimit ne SHBA me perjashtimin e ish-kryeministrit nga grupi parlamentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.