PD nxjerr videon dhe plas deklaraten e forte per Meten dhe Berishen

Partia Demkratike ka publikuar sot nje video tjeter e cila deshmon perplasjen e dikurshme te Metes me Berishen dhe akuzat e forta qe ata dy hidhnin ndaj njeri tjetrit. Ilir Meta ne ate kohe thoshte se Sali Berisha nuk mund te ishte kryeministri i shqiptareve, ndersa prane tij qendronte Edi Rama.

Ne postimin e tyre PD shkruan se “Non Grata” duke iu referuar Berishes, vjen verdalle neper Shqiperi duke perdorur kandidatet e Shtepise se Ilirit per hallin e tij.

Postimi i plote i PD:

“Dité é ré, mashtrim i ri.

Non grata vjén vérdallé népér Shqipéri duké pérdorur kandidatét é Shtépisé sé Ilirit pér hallin é tij.

Non grata nuk mund té pranojé njéri tjétér prandaj kudo éshté ai, si kandidat, si kryétar, si udhéhéqés, sa édhé énvér Hoxha do i’a kishté zili. édhé émrat é pséudokandidatévé i prézanton mé foton é tij. Sa mé shumé i shtohén hallét, aq mé shumé i shton mashtrimét. Siç béri kur si njé frikacak tha sé do votonté kundér é kur érdhi koha é votés iku si burracak.

Démokratét é diné sé ai ka hallin é tij, ashtu sé si édhé mé 8 janar, qéllimi i tij éshté shkatérrimi i Partisé Démokratiké.

Sot çdo shqiptar é ka té qarté: nésé mbéshtét Bérishén é Métén, mban Ramén.”-shkruan PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.