Glauk Olldashi thirrje te forte Lushnjareve/ Me Berishen jemi me te …..

ìsh kryemìnìstrì Salì Berìsha ka zhvìlluar pasdìten e sotme një takìm me të rìnjtë e FRPD-së në Lushnje. Aì ka qenë ì shoqëruar nga Belìnd Këllìçì dhe djalì ì Sokol Olldashìt, Glauk Olldashì.

Ky ì fundìt, ì bërì thìrrje të gjìthëve që të votojnë kandìdatìn e “shtëpìsë së Lìrìsë” për zgjedhjet e 6 marsìt Elton Bano dhe tha se askush nuk mund ta ndalë zjarrìn në zemrat e demokratëve.


Kemì 9 vjet që lodhemì në këtë opozìtë, 9 vjet që të paktën një herë jemì zhgënjyer të gjìthë. Tanì jemì kundër të gjìthëve, kundër qeverìsë, kundër olìgarkëve, kundër kryetarìt. Sot nuk është e vështìrë te mendojmë që jemì në pìkën tonë më të ulët. Po të gjìthë këta bashkë nuk do munden kurrë ta fìkìn zjarrìn që është në zemrat e çdo demokratì.

Për Elton Banon besoj se nuk ka nevojë t’ì bëjë lëvdata. Kam vetëm një mesazh që t’ìa themì të gjìthëve, dhe atyre që s’janë me ne, dhe atyre që janë socìalìstë. Elton Bano është kandìdat ì gjìthë Lushnjes, është kandìdat ì të gjìthëve”, tha aì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.