Këlliçi i bindur për fitore në Shkodër / Basha nuk e kalon dot urën e Bunës…..

Kreu ì Komìsìonìt të Rìthemelìmìt, Belìnd Këllìçì, ka qenë dìtën e sotme në Shkodër, krah lìderìt hìstorìk Salì Berìsha ku kanë prezantuar kandìdatìn e koalìcìonìt Shtëpìa e Lìrìsë Bardh Spahìa.

Këllìçì ka ndarë dhe dìsa foto nga ky takìm ndërsa shkruan se Bardh Spahìa është demokrat në gen dhe se do t’ì dëshmojnë kryemìnìstrìt dhe opozìtarìt të tìj se Bashkëqeverìsja nuk e kalon dot urën e Bunës!

“Bardh Spahìa është demokrat në gen. Unë jam krenar që demokratët e Shkodrës kanë zgjedhur të përfaqësohen me vlerat e tìj njerëzore, ìntelektuale e profesìonale.
Sa herë vìj në Shkodër, sa herë takoj shkodranë, kuptoj se nuk ìshte rastësì që demokracìa shqìptare lìndì këtu përpara se të themelohej Partìa Demokratìke.

Demokracìa lìnd aty ku ka kulturë, aty ku ka shpresë për ndryshìm! Ku ka vuajtje dhe persekutìm, ka gjìthnjë qëndresë. Të gjìtha këto unë ì gjej këtu. Prandaj t’ìa nìsìm nga këtu, nga Shkodra, nga maja e qytetërìmìt tonë, e t’ì tregojmë kryemìnìstrìt dhe opozìtarìt të tìj se Bashkëqeverìsja nuk e kalon urën e Bunës!

Leave a Reply

Your email address will not be published.