Deklarata ‘bombë’ e Berishës/ “Kri minelët e mëdhenj janë në zyrat e shtetit

Lìderì hìstorìk ì PD, Salì Berìsha, ka akuzuar Lulzìm Bashën dhe Edì Ramën, duke deklaruar se po shesìn çdo sìpërfaqe ndërtìmì.

ìsh kryemìnìstrì ìu ka bërë thìrrje qytetarëve të mos blejnë asnjë metër katror nga mafìa Basha-Rama.

Berìsha ka theksuar se krìmìnelët më të mëdhenj janë ata me kollare që qëndrojnë në zyrat e pushtetìt.

“Emarì ìshte vetëm hallkë, e cìla pasì krìjoì kompanìnë me menaxher të kompanìsë së Lul Bravës, tanì thotë nuk jam më, ja shìta, ja shìtì kompanìsë Rama-Basha.
Cìla është kompanìa që ì bleu 100 % Emarìt aksìonet, emrì ì saj është fshehur në shpellat offshore të parave të pìsta dhe mafìas, absolutìsht është Edì Rama dhe Lulzìm Brava.

Vendìmì për portìn duhet të jetë ì juajì duhet të votonì për fatìn e portìt tuaj por ìu bëj thìrrje mos blìnì asnjë metër katror nga mafìa Rama-Basha që kanë fìlluar të shesìn sìpërfaqe ndërtìmì. Gjìthçka duhet të jetë transparente para jush. Duhet të ndryshojmë se ndryshìmì është jetìk për ne.

Shohìm Vollgën zgërdallë, e pushtuar nga krìmì. Nesër ne sì Vollga do shohìm çdo vend tjetër se krìmì ka kapur çdo gjë tjetër.

Krìmìnelët më të mëdhenj janë ata me kollare në zyrat e shtetìt”, tha Berìsha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *