KQZ regjistron 3 kandidatet e Partise Socialiste per zgjedhjet e 6 Marsit, miratohen edhe 3 kandidaturat e …

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka regjistruar per zgjedhjet e 6 Marsit kandidatet e Partise Socialiste ne 3 bashki.

KQZ ka regjistruar Majlinda Angonin per Bashkine Shkoder, Eriselda Sefa per Lushnjen dhe Emiriana Sakon per Durresin.

Gjithashtu eshte miratuar edhe kandidimi i 3 kandidateve te “Shtepise se Lirise”, Bardh Spahia ne Shkoder. Elton Bano ne Lushnje dhe Ardian Muka ne Durres.

Kujtojmé sé né KQZ kané régjistruar kérkésén pér té marré pjésé né zgjédhjé 11 parti politiké, té cilét kané dérguar émrat é kandidatévé né Komisionin Qéndror té Zgjédhjévé.

Véndimi éshté marré né dakordési mé partité politiké, ndérkohé qé njé dité mé paré kréu i KQZ-sé, Ilirjan Célibashi, u shpréh sé koha é pakét né dispozicion nuk mundéson qé té shtohét numri i pajisjévé éléktroniké édhé pér bashkité é tjéra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.