Basha për media: Në të kaluerën e PD-së ka pas korrupsion, por nën udhëheqjen time …

Kryetari i Partise Demokratike ka zhvilluar nje komunikim me gazetaret nga selia e PD. Ne nisje te ketij komunikimi, kryetari i Partise Demokratike Basha ka folur fillimisht per arr estimin e ish-ministrit te Drejtesise Lefter Koka.

Sipas Bashes, ajo e inceneratoreve ishte nje skeme e anetareve te kri mit te organizuar ne bashkepunim me oligarkine.

Mjafton te shikon ne median tradicionale apo te re, ne portale se si e kane mbytur me “lavderime”. Vetem e vetem per te heshtur e mbyllur gojet e njerezve. Nuk kane arritur te na mbyllin gojen ne. Nuk jemi mjaftuar me den oncime por i jemi drejtuar edhe SPAK-ut. Njesoj siç eshte i rendesishem dhe dekri minalizimi, njesoj eshte edhe lu fta kunder koreupsionit. Pa i dhene fund pandeshkueshmerise, asgje nuk ndryshon. Per PD dhe per mua si kryetar i saj misioni numer nje eshte lu fta kunder koreupsionit dhe kri mit.

Edhe ish-qeveria e PD ka patur korr psion, jemi te vendosur ta luf tojme edhe ate per te ecur drejt te ardhmes dhe sjelle ndryshimin per shqiptaret. E di qe shpesh kjo retorike  mund te duket bajate, sespe edhe ish-qeverisja e PD ka patur pjesen e saj ne kete plage  te madhe per gjithe shoqerine!!!

Por ne jemi te vendosur te ecim perpara, te shkeputemi nga e kaluara jone e keqe, dhe te zgjedhim te ardhmen qe vetem ne mund ta sjellim per shqiptaret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *