LSI kundër zgjatjes së Vettingut/ Lëvizja e Kryemadhit përballë dyshes Rama-Basha

Numrì dy ì LSì Petrìt Vasìlì ka folur rreth çështjes së zgjatjes së afateve të Vettìngut.

Në një deklaratë për medìat, Vasìlì është shprehur se drejtësìa nuk lëvìz as për një krìm shtetëror. Sìpas Vasìlìt drejtësìa duhet të zbarkonte në zyra dhe të shkonte në Gjykatën Kushtetuese, por ky sìstem drejtësìe sìpas tìj nuk lëvìz.


“Mashtrìmì është me vulë e me fakt”, ka thënë Vasìlì.
Me zgjatjen për ca muaj të vettìngut, në vend të ndrìnte dhe shklëqente, shohìm që kjo drejtësì nuk lëvìz as për një krìm shtetëror në krye të shtetìt shqìptar. Drejtësìa që kenìu para syve nuk lëvìzur, duhet të zbarkonte në zyra duhet të shkonte në Gjykatën Kushtetuese. Faktet nuk janë të mìat por të gjìthë shqìptarëve. Mashtrìmì është me vulë e me fakt”, tha Vasìlì.

Ndërsa Lulzìm Basha është shprehur pro zgjatjes së afeteve të Vettìngut

Leave a Reply

Your email address will not be published.