Taulant Balla bën thirrjen e fortë: Votoni kandidatët e Lulit sepse…

Drejtuesì Polìtìk ì Partìsë Socìalìste për Qarkun e Fìerìt, Taulant Balla, ka zhvìlluar sot një takìmì me banorët e Karbunarës në Lushnje.

Gjatë takìmìt Balla ka folur edhe për kryetarìn e shkarkuar Lulzìm Basha.

Duke bërë fushatë për Bashën, aì është shprehur se ‘demokratët duhet të votojnë Lulzìm Bashën.

‘Përse ì duhet vota një demokratì?
Për t’ìa dhënë kandìdatìt të Salìut dhe ìlìr Metës? Sì mundet një demokrat 24-karatësh ta ìnvestojë votën në një koalìcìon që është ndërtuar kundër SHBA-së?


Por a mundemì ne shqìptarët tì kundërvìhemì SHBA-së, pa të cìlët ne s’do të kìshìm ekzìstuar sì komb?

Në vìtìn 1920 Kongresì ì Lushnjes merrte vendìmet dhe mbështetjen e tyre e gjente tek Shtetet e Bashkuara të Amerìkës’, – është shprehur Taulant Balla

Leave a Reply

Your email address will not be published.