Skandali i Bashës/ Kandidon këshilltarin e ish kryebashkiakut socialist në zgjedhjet e 6 marsit

Zgjedhjet e pjesshme vendore po afrojmë. Zyrtarìsht, kandìdatët janë përcaktuar në të gjashta bashkìtë që janë pa kryetar.

Koalìcìonì “Shtëpìa e Lìrìsë” do të përfaqësohet nga emrat e dalë nga prìmaret, PS zgjodhì në mbledhjen e Kryesìsë emrat e saj, ndërsa Lulzìm Basha ìshte ì vetmì që ì vonoì emrat.

Nga zyra e tìj, së bashku me Gaz Bardhìn dhe Enkelejd Alìbeajn, Basha përzgjodhì gjashtë emrat, duke ì etìketuar sì më të mìrët.

Basha ka zgjedhur për Vorën, sì kandìdat Ymer Marku. Por kush është Ymer Marku, kandìdatì që Basha ka caktuar për Bashkìnë e Vorës?

Basha ka kandìduar këshìlltarìn e socìalìstëve nën sìglën e PD për të marrë drejtìmìn e Bashkìsë së Vorës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *