‘Ndodh per here te pare’, presidenti Meta i revoltuar leshon nje deklarate te forte

Kreu i shtetit Ilir Meta ka njoftuar se ka firmosur kallezimin penal ndaj strukturave dhe funksionareve te Kuvendit, per falsifikim dokumentash.

Deklarata e Metes:

“Krimi i falsfikimit éshté shumé flagrant. Ndodh pér héré té paré né njé séancé publiké té Gjykatés Kushtétuésé nga Kuvéndi i Shqipérisé né njé procés qé ndodh pér héré té paré kundér Présidéntit té Républikés.

Ky éshté njé grusht shtéti ndaj kréu té shtét it, çfaré garancié kémi né si qytétaré té républikés, kur kéta falsifikuan létrat pér té shkarkuar présidéntin”, tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *