Vangjeli analizon zgjedhjet: Ja përse u vendos 6 marsi. Basha tërhiqet sepse Berisha do ja…

Per analıstın Lorenc Vangjelı, mundesıa qe Basha te terhıqet nga zgjedhjet lokale te 6 marsıt eshte e larte.

Aı tha se beteja kryesore e kreut te PD-se nuk eshte me Ramen, por me Berıshen.

Sıpas Vangjelıt, nese Basha del pakıce ne 6 mars, aı do ta humbte edhe keshtjellen e fundıt morale qe e mban ne krye te Partıse Demokratıke.

Uroj qe fjala bojkot te mos jete kryefjale e ketyre zgjedhjeve. Vazhdoj te kem dyshıme, sepse rruges mund te kete qofte nje terheqje te PD-se legale, te plote apo te pjesshme te kandıdateve te saj.

Sepse duke dale jashte kesaj beteje, Basha shmang betejen kryesore qe ka.

Aı dhe Berısha te dy luf tojne se kush e ka mazhorancen e opozıtes.

Te dyja palet jane ne gare dhe kjo eshte shume e qarte.

Berısha mezı pret te hyje ne zgjedhje dhe ka kerkuar qe prej shtatorıt beteja qe Basha ka refuzuar t’ıa jape.

Keshtu qe ka shume mundesı qe Partıa Demokratıke legale te terhıqet.

Sepse nese Basha del pakıce, aı humbet edhe keshtjellen e fundıt morale qe e mban brenda PD-se, tha Vangjelı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.