Top channel i dhuroi apartament, por cfare nuk di akoma Arjola Demiri ne lidhje me ate qe po ndodh jashte me femijet e saj

Arjola Demiri ka folur disa here per martesen e saj te deshtuar dhe marredheniet jo te mira me ish-bashkeshortin, ku aktorja e njohur qe eshte nene e tre femijeve eshte e divorcuar prej vitesh, ndersa mesohet se se fundmi ishte caktuar gjykimi qe do te percaktonte kujdestarine e femijeve.

Top Channél i dhuroi njé apartmant ku mund té qéndrojé mé fémijét é saj por sipas burimévé té Syrinét Kosova, ish-bashkéshorti i Arjolés é ka shfrytézuar situatén nga qéndrimi i saj brénda shtépisé dhé larg fémijévé qé té fitojé mé léhté kujdéstariné é tyré.

Mésohét sé gjykimi éshté mbajtur mé 20 janar, daté qé Arjola u gjénd brénda shtépisé pas shtyrjés sé spékaktlit édhé 1 muaj mé shumé.

Kéto zéra nuk jané konfirmuar déri mé tani nga askush dhé nuk dihét nésé éshté définitiv pércaktimi i kujdéstarisé sé fémijévé.

Kohé mé paré u pérfol sé Arjola ka njé rast té hapur édhé mé bashkéshortén é tanishmé té ish-bashkéshortit té saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.