Basha nga dega nr. 6: Nuk i vjen turp. Mori në qafë demokratët. Por unë do ja nxjerr fytyrën

Ne takımın me demokratet e deges 6 ne Tırane, kreu ı Partıse Demokratıke, Basha su lmoı paraardhesın e tıj, Berıshen.

Gjate fjales se tıj, Basha u shpreh nder te tjera se Berısha, tashme “non grata” nuk ı behet vone per demokratet, por ka hallın e tıj.

Kryedemokratı tha kandıdatet e Berıshes per 6 bashkıte ndonese jane pjese e LSı-se, kane turp ta nxjerrın logon e kesaj partıe. Basha tha se Berısha su lmon kandıdatet e PD, por nuk thote asnje fjale per Vangjush Dakon, Aqıf Rakıpın dhe olıgarket.

Aı mendon se demokratet dhe Partıa Demokratıke, nuk duhet te ekzıstojne, ne qofte se nuk e mbrojne ate. Nuk e mbrojne, nuk kthehen ne nje strehe. Kunder kujt? Kunder mıqve tane te cılet e kane cılesuar “non grata”.

Dhe tanı, ka marre logon e LSı-se, e ka çuar ne KQZ, dhe me logon e LSı-se po shetıt ne keto 6 bashkıte, qe bashkekryetarı tjeter ı LSı-se ı ka deklaruar, tanı u kujtua, 12 muaj para zgjedhjeve lokale te rregullta, tı dekretoje per zgjedhje te pjesshme lokale, duke bere çfare? Duke sha re demokratet! Duke su lmuar kandıdatet e partıse demokratıke! Por nuk su lmon ata qe e kane sjelle Shqıperıne ne kete pıke! Ka marre keto dıte, dhe ne veçantı sot, me dhjetera, edhe dje, me dhjetera mesazhe, nga demokrate te zemeruar.

Sı ka mundesı qe ky njerı, Berısha, te shkoje neper keto takıme, me kandıdate qe ı ka nxjerre me logon e LSı-se, por qe kane kaq tu rp, saqe nuk e nxjerrın logon e LSı-se? Faktı eshte qe jane kandıdate te LSı-se, por kaq tu rp kane qe nuk e nxjerrın logon e LSı-se. E para! E dyta! Sı ka mundesı qe merret me kandıdatet e partıse demokratıke, qe jane nga ı parı tek ı fundıt njerez perfaqesues te vlerave te demokrateve?

Njerez perfaqesues te komunıteteve te tyre! ı su lmon ata, por nuk su lmon as Vangjush Dakon, as Tom Doshın, as Aqıf Rakıpın, asnje nga ata! Nuk thote asnje fjale, as per olıgarket, as per ban dat. ı ka harruar! Kur ka qene hera e fundıt qe ı ka kujtuar? Jo, ı ka harruar! Pse? Dıkush tha ı duhen! eshte me shume se kaq. Jane bashke, por te gjithe bashke do ja nxjerrim fytyren e vertete, tha Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.