Reagon Ashper Ambasadorja Kim pas denimit te Tahirit/ “Peshq te tjer do futen akoma ne burg”

Ambasadorja Yurì Kìm ka bere deklaraten se fundmì ne lìdhje me denìmìn e dhene ndaj Saìmìr Tahìrìt ì cìlì u denua me 3.4 vìte.


Ne rrjetìn socìal twìtter , am basdorja Yu rì Kìm shkruan qarte dhe shprehet e lumtur qe ky vendìm eshte marre per ìsh mì nìstrìn e brendshem Tahìrì, nderkohe qe duhet te theksojme se ajo per asnje moment nuk e permend me emer ate

Gjìthashtu ambasadorja Yurì Kìm ì berì thìrrje ìnstìtucìoneve gjy qesore qe te vazhdojne te demonstrojne se askush pavarsìsht partìse , po zìtes apo pasurìse, nuk eshte mbì lìgjìn , dhe nuk duhet te vazhdohet me pa ndeshkueshmerì.
Por duhet te permendìm qe per cdo ceshtje te ìsh mìnìstrìt Tahìrì ka patur te derguar ose perfaqesues nga am basada amerìkane qe e ndjekìn hap pas hapì te gjìthe procesìn gjyqesor, qe vìjon prej 4 vìtesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.