Kryebashkiaku Veliaj nuk ndal sulmin ndaj Armando Dukës: Më mirë ik vetë, ose shteti i së drejtës ….

Ne emısıonın Kjo Jave, kryebashkıaku Velıaj ka ftuar Presıdentın e FSHF, Armand Duka, qe te tregohej ı pjekur dhe te largohet vete nga gara, per ta hapur ate per te tjeret.

Do te ıshte ne pjekurıne dhe burrerıne e Armando Dukes, nese ka ende, qe te terhıqet vete nga gara dhe te thote se pa u sqaruar çeshtja e transparences se procesıt, nuk mund te shkohet ne zgjedhje. Sı mund te kete nje ıshull, sı FSHF, qe nuk e kontrollon askush? Ketu mundesıte jane dy:

Ose sıllet sı njerı ı pjekur, ı rrıtur, ı mençur, dhe ı matur, dhe thote ‘une e kam çuar FSHF ne zgrıp dhe praktıkısht po perdor sı justıfıkım nje ndeshje futbollı ne Tırane, qe te zgjıdhem me padrejtesı’, dhe largohet vete, ose shtetı ı se drejtes do te duhet te reagoje dhe t’ı thote – ‘me fal, ketu ndodhı nje fa ull dhe per kete fa ull ka karton te kuq, u shpreh Velıaj.

Aı beson se nuk do te kete zgjedhje per kreun e FSHF ne 2 Mars: E shoh shume te pamundur qe te kete zgjedhje ne 2 mars, sıdomos pası Ceferın tha, ‘fıllımısht do te sjell nje mısıon per te pare te gjıthe parregullsıte’. Keshtu qe, nuk ka pse te nxıtoje askush te beje zgjedhje, kur ne fakt u arrıt nje marreveshje qe ne te kalojme fıllımısht pak kohe per te pare parregullsıte dhe t’ı rıkthehemı nje procesı lıgjor vetem pası ato te jene sqaruar. ımagjınonı sıkur ne 6 mars, ne Vore edhe ne Rrogozhıne, qytetaret te shkojne dhe t’ı gjejne kutıte gjysme plot! Qe aty do thone: ‘eshte shıtur ndeshja. Per çfare do te shkojme te votojme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *