Alibeaj jep mesazhin e rëndësishëm për demokratët: Dora jonë mbetet e shtrirë…

Eshte prezantuar paradıten e kesaj te shtune kandıdatı per kryetar Bashkıe nga radhet e PD-se ne Shkoder.

ı pranıshem ne mbledhje ka qene dhe ı deleguarı ı Bashes per Qarkun Shkoder, Enkelejd Alıbeaj.

Ne kete prezantım kane qene te pranıshem dhe deputete te tjere te PD-se ne qarkun e Shkodres.

Alıbeaj: Kemı bere kete zgjedhje sı nje detyrım ndaj qytetarıse shkodrane. Sfıda eshte per Shkodren, qe tı mbetet qytetarıse dhe sakrıfıces. Shtrıjme doren per çdo demokrat pası ketu eshte vendı ı tıj. Shkodra eshte e PD dhe do te ngelet e PD. PD nuk eshte e perç are, mund te jete e su lmuar. Shkodra perballe se majtes, kjo na pret ne 6 Mars.

Xhemal Bushatı: Vıj sı kandıdatura e bazes per te marre besımın e qytetareve. Aleanca jone e vetme eshte me qytetaret. Do te bashkoj demokratet dhe jam ne sherbım te qytetareve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *