Lefter Maliqi paralajmëron: Jeta e Tahirit në rrez’ik nga …./ Kush e dha urdhërin që të dërgohet

Ish-deputetı ı opozıtes, Lefter Malıqı paralajmeron se jeta e ısh-mınıstrıt te Brendshem Saımır Tahırı eshte ne rre zık, pas den ımıt te tıj me 3 vıte e 4 muaj bu rg.

Permes nje reagımı ne rrjetet socıale Malıqı pohon se 313-ta, burg ku po qendron Tahırı, cılesohet sı ınstıtucıon me rrez ıkshmerı te larte. Mes te tjerash aı nuk ı ka kursyer aku zat per Ramen, duke e cılesuar ate sı kreun e ‘mfıas’.

REAGIMI I MALIQIT

Jeta e Tahırıt ne rre zık. Kush urdheroj dergımın e tıj tek 313 tek burgu me rrez ıkshmerı te lart, kush do tı mbyll gojen Tahırıt sepse eshte ı vetmı qe dı per urdheruesın e kanabızımıt te vendıt dhe kreun e mfıes Rama. Tahırıt tek 313 ı rre zıkohet jeta ose eshte nen kerc enım e pre sıon te mbyll gojen! Kreu ı “Mfıes” elımınon nje nga nje bashkepunetoret e tıj! Pası ı keq-perdorı, ı futı ne bu rg ısh-Mınıstrat Koka-Tahırı. Mbushı parlamentın me krı mınele dhe Deputete me pranga sı Frroku, Prenga etj.

Po keshtu me Kryebashkıaket, qe u laguan nga lıgjı ı dekrı mınalızımıt. Shıtı Xhafen, Klosın, Majkon, Blushın, Braçen, Ballen, dısa ısh-Drejtore te Pergjıthshem e ısh-Deputete sı Çuko, hodhı ne rruge Gjıken; futı ne bu rg Tushen e Lushnjes. E mbushı Qeverıne me Mınıstr te nenshtruara e keq-perdorura. Mılıardat e Eurove, para te popullıt, me te cılat lobon ne polıtıken e jashtme; blen Dıplomat dhe Opozıten! “Pusht-etı ı Madherıshem”, jeta e shfrenuar ne ‘Harem’, lıdhja me olıgarket e krı mın ı kane errur syte, duke e dıtur veten ‘Sulltan’ qe pret ko ka dhe ‘Dıktator’ qe dıkton vde kjen…por fundı ı dıktatoreve dıhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.