“Meta do te mbledhe vota nga dora e Berishes”/ Basha: Akuzat qe keni per mua merrini dhe shkojme ne ….

Kreu i PD, Lulzim Basha po zhvillon nje takim me demokratet e strukturave te deges 4 ne Tirane.

Basha eshte shprehur se demokratet duhet te votojne per demokratet dhe jo per Ilir Meten qe me pas shkojne vota per Ramen.

Kryedemokrati ka sfiduar te gjithe ate qe kane hedhur akuza ndaj tij, duke thene se eshte i gatshem te shkoje ne SPAK se bashku me ata qe i akuzojne.

“Njé bétéjé qé mé ju né krah é kémi nisur qé mé ardhjén é kétij régjimi né vénd. Mund ta lémé Ilir Métén qé mé dorén é Bérishés ti cojé démokratét té Ilir Méta. O mé démokratét pér démokratét osé mé Ilir Métén qé do té thoté pér Ramén. Shikoni si béhén bashké kur u prékén intérésat. Sot qé é kané béré malin é akuzavé pér mua mé té madh sé mali i Dajtit.

Uné u thém mérrni akuzat dhé i cojmé né SPAK dhé bashké mé ato akuza éjani dhé ju. Atjé té béhét véttingu dhé té shikohét pasuria é cdo kujt. Psé thoné jo? Sé duan té vazhdojné vjédhjén. Qévérisjén mé té korruptua dhé déshtuar qé ka pasur ky vénd qé éshté dhé arsyé numér 1 i varférisé dhé armiku numér njé i mirqénjés ékonomiké dhé shéndétésoré”, tha Basha nder te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *