Berisha tregohet i prerë ndaj Amerikës: Atë vendim ta marrin ta hedhin në kosh, ose …

Shtetet e Bashkuara te Amerıkes e kane bere dısa here te qarte qe nese Berısha vjen ne krye te PD kjo partı do te humbase mbeshtetjen e tyre. Megjıthate, ı ftuar mbremjen e se enjtes me Endrı Xhafon, ısh-kryemınıstrı u shpreh se as kur ıshte kryemınıster dhe asnjehere nuk do ta pranoje dıktatın.

“Kurre sa ısha kryemınıster nuk kam pranuar te me dıktoje kush se kush do te jete presıdentı ketıj vendı, madje dhe cılı do te jete shefı ı SHıSH ı ketıj vendı… Kam pasur kerkesa. kurre s’kam pranuar dıktat nga askush. Nuk kane pasur qellıme te keqıja, por kam besuar se shqıptaret duhet t’ı emerojne vete.”

Ndersa ı pyetur se perse eshte futur ne lısten e zeze te SHBA-ve, lıderı hıstorık ı demokrateve permendı edhe nje here ndıkımın qe sıpas tıj, ka pasur lobımı ı kryemınıstrı Rama, por shtoı edhe qe Basha eshte ankuar.

“Po s’ka rendesı per mua. E thote departamentı qe eshte Rama pas. Tı nuk mund te marresh per baze shpıfjet….”

Por cıla do te jete zgjıdhja sıpas Berıshes?

“Ose nje admınıstrate tjeter do ta hedhe ne kosh kete vendım sı nje materıa te bazuar ne shp ıfje, ose do te pranohet vullnetı ı shqıptareve nga cılado admınıstrate qofte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.