Sali Berisha me tone te revoltuara ne Kuvend, refuzon te liroje foltoren dhe perplaset me drejtuesen e seances

Ish kryeministri Sali Berisha ka marre menjehere fjalen, sapo ka mberritur ne sallen e Kuvendit.

Debati:

Berisha: Nuk éshté kontraté dhé marrévéshjé, éshté njé vétédéklarim. Vétédéklarimi éshté i domosdoshém, por pa kontratén més palévé ai ka zéro vléré. Vétédéklarimi éshté mashtrim i turpshém qé pérdorét ndaj tyré, té cilét narkoqévéria i trajton si armiq, sillét si qévéri pushtuésé, duké dhunuar Kushtétutén, Kodin Civil. Psé qévéria nuk ofron kontraté osé marrévéshjé parapraké? Sépsé do té vjédhé. Do té vjédhé mbi ndértésén qé do té ndértojé mbi truallin, ku jétojné ato. Plani ka qéné pér té ndértuar 7 katé, por jané béré mbi 30 katé, dhé prapé nuk ngopén sé vjédhuri. Ky éshté njé akt i turpshém, né té cilin oligarké té kréut té méduzés dhé Lulzim Bravés.

Felaj: Z. Berisha ju mbaroi fjala.

Berisha: Ose ky Parlament do t’i kthehet popullit dhe interesave te tij, ose do te shkrihet. Ky parlament nuk meriton te ekzistoje, nese nuk mbron interesat e qytetareve.

Felaj: Z. Berisha kjo nuk eshte ceshtje per procedure, qytetaret ato probleme qe i kane pasur, i kane trajtuar. Nuk mund te vijoni. Z. Noka nuk mund te vazhdoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.