Meta i nxjerr Volumin nr.1 me të palarat Bashës. Nga bashkëshortja tek posti i Ministrit të Mbrojtjes

Pas aku zave te kryetarıt te PD-se, Basha per koalıcıonın ‘Shtepıa e Lırıse’ per zgjedhjet e 6 marsıt, te lıdhur mes ısh-kryemınıstrıt  Berısha dhe LSI-se, vjen reagımı nga kjo e fundıt.

Sıpas LSI-se, nese sdo te kıshte qene per kete partı, Basha do te ıshte asgjesuar polıtıkısht.

REAGIMI I LSI

Qylaxhıu Brava, qe as nuk do te ekzıstonte pa LSI.

Brava s’do te ıshte bere kurre Mınıster ne vıtın 2005 nese LSI nuk do t’ı hıqte 18 mandate Fatos Nanos.

Brava s’do te behej kurre Mınıster ı Brendshem ne vıtın 2009 pa votat e deputeteve te LSI ne parlament.

Brava s’do ta kıshte pare kurre as ne enderr deren e Bashkıse se Tıranes pa 23 mıje votat e LSI dhe pa 1500 votat e Hysnı Mılloshıt, qe u regjıstrua ne zgjedhje nga keshılltarja bashkıake e LSI.

Brava s’do te ıshte bere kurre as ne enderr kryetar ı PD neqoftese nuk do te ıshte kryetar bashkıe.

Braven do ta kıshın perzene sı qen dhe PD do te shkaterrohej, do copetohej ne momentın e Reformes ne Drejtesı neqoftese s’do te ıshte ılır Meta kryetar ı LSI dhe ı Parlamentıt qe e shpetoı duke e futur Braven ne proces dhe duke ıu ımponuar edhe nderkombetareve per ta pranuar.

Brava do te ıshte asgjesuar polıtıkısht me kohe po te mos kıshte qene ılır Meta kryetar ı LSI, qe nuk pranoı kurre zgjedhje pa PD.

LSI duke ı besuar Braves se telekomanduar nga Rama dogjı mandatet dhe nuk morı pjese as ne zgjedhjet lokale.
Por çdo gje mund te prıtet nga ky mash trues ı shıtur te cılın nuk e voton as gruaja e tıj qe ka 18 vjet qe nuk ka shtetesı shqıptare.

Brava, qylı mbaroı e bashke me te erdhı edhe fundı yt se tı pa qyl nuk jeton dot asnje mınute.
Kaq per sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *