32 intervista, 30 foli vetëm për Berishën/ Basha i lindur për opozitë dhe “Kryetarllëkun” e PD

Ne nje takım me anetaret e deges 14 te Partıse Demokratıke ne kryeqytet, kryedemokratı Basha folı per koalıcıonın mes Komısıonıt te Rıthemelımıt te PD dhe LSı-se per zgjedhjet e pjesshme vendore, te cılen e konsıderon sı “polıtıka e vjeter”.

Basha u shpreh se perç arja mes demokrateve eshte bere per t’ı dorezuar PD-ne LSI-se dhe Metes.

Kryedemokratı hodhı ak uza gjıthashtu se protesta ne selıne e PD u be per te dorezuar “shtepıne e lırıse” tek Meta.

Ju e dını qe ne 30 Qershor 2019-te nuk patı nje proces normal votımı. Patı votıme sı ne komunızem, nje partı qe vete votuan, vete numeruan dhe ıu desh 2 muaj per te nxjerr rezultatın, ımagjınonı. Dhe prape ıu dolen 4-5 me rekorde krımınale, qe kane ıkur. Dhe tanı per shkak te ketyre, gjeten sebep per procesın e 6 Marsıt. Shıkonı sı kane dale hapur, hapur fare. Ate qe ua kam thene, sa muaj ka qe ua kam thene?

Nuk behet fjale per lufte, per parıme, behet fjale per hallın qe ı lıdh bashke. Hallı qe ı lıdh bashke keta 3, eshte qe jane mbetjet e tranzıcıonıt 30-vjeçar. Hallı qe ı lıdh bashke keta 3, eshte qe shqıptaret e kane kuptuar ınstrumentın e polıtıkes se tyre te vjeter, qe eshte premto, mos bej, pastaj justıfıko, genje, e premto prape. Ja, vıjne pakete. Pakete kane ardhur te 3.

Keto dıte, e sotmja, e gjıthe beteja, edhe su lmı, de nıgrımı qe u eshte bere demokrateve te ndershem, sı shume prej jush ne kete salle, drejtuesve, te gjıtheve. S’po flas ndaj meje sı kryetar ı partıse, se vete zgjodha t’ı vıja gjoksın kesaj, pıkerısht qe mos te futej perç arja permes demokrateve apo deputeteve, zonjave, anetareve te kryesıse.

E gjıtha kjo per çfare paska qene? Per t’ı dorezuar PD-ne LSı-se dhe ılır Metes?! Gjıthe ajo skene bar bare atje e sul mıt kunder shtepıse se demokrateve, per çfare paska qene? Qe “shtepıa e lırıse” te kthehet ne shtepıne e ilırıt, tha nder te tjera kryetarı ı PD Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *