Zgjedhjet e 6 Marsit/ Del paralajmerimi i frikshem per Sali Berishen…

Analisti Genc Burimi komentoi zhvillimet e fundit politike, te cilat lidhen me zgjedhjet ne 6 bashkite, si dhe krijimin e koalicionit politik mes grupimit Berisha dhe LSI-se.

Burimi beri te ditur se keto zgjedhje shihen si nje primare ndermjet Berishes dhe Bashes, pra e cili nga grupimet do te marre me shume bashki.

Komenti i Burimit:

“Basha nésé humbét pérballé Bérishés, apo qofté sé Bérisha mérr njé bashki mé shumé, nuk ka burré néné qé té ndalojé marshimin para PD-sé. Kéto zgjédhjé té 6 marsit jané primaré brénda Bérishés dhé Bashés. Duhét té kémi parasysh kétu édhé déklaratén é éskobarit pér shmangién é dhunés né zgjédhjé”, theksoi Burimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.