Avokati Idajet Beqiri plas deklaraten e papritur dhe zbulon vendimin qe do te marre Gjykata Kushtetuese per Presidentin Meta

Avokati Idajet Beqiri ka komentuar seancen maratone qe u zhvillua dje nga Gjykata Kushtetuese per shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Avokati Idajet Beqiri shprehet se Presidenti Meta do te shkarkohet nga Gjykata Kushtetuese. Sipas tij, niveli i Presidentit ne vendin tone nuk ka qene asnjehere ne nje nivel kaq skandaloz dhe duhet pare edhe gjendja e tij mendore.

Deklarata e Beqirit:

“Présidénti éshté kthyér né njé pérson qé shkon i déhur né studio télévizivé, kur ndérkohé duhét té jété simbol i unitétit té shtétit. Nivéli i Présidéntit né véndin toné nuk ka qéné asnjéhéré né njé nivél kaq skandaloz. Méta duhét té trégonté njé réfléktim mé anétarét é Gjykatés Kushtétuésé, ku ishté ai qé mé paré ka lobuar pér ata, si né rastin é Vitoré Tushés. Mé shkéljé té tilla flagranté té Kushtétutés duhét paré édhé gjéndja méndoré. Mé shkarkimin nga Gjykata Kushtétuésé, Présidénti Méta largohét ménjéhéré nga posti i kréut té shtétit”, u shpreh avokati Idajet Beqiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *