Shperthen keq Meridiani dhe i ‘cjerr masken’ Arjoles: Je ndryshe jashte…

Ish banori i ‘Big Brother VIP’, Meridian Ramcaj ka sulmuar aktoren Arjola Demirin, permes disa postimeve ne rrjetet sociale.

Kur ndodhej ne Big Brother, Meridiani shprehu rezervat per aktoren, duke thene se nuk e kishte pritur aq mire, pasi jashte kishin raport miqesor.

Aktorja ka komentuar deklaraten e tij me banoret diten e djeshme, ku u shpreh se nuk eshte distancuar por ka qene ai qe nuk ka treguar afrimitet. Kjo nuk eshte pritur mire nga ish banori, i cili ka shperthyer me disa postime ne Instastory.

“Ajo qé nuk kuptoj dhé sinqérisht mé ka béfasuar éshté gjithé ky mlléf sot pas kaq shumé kohé nga dikush qé mé quan “MIK”.Kisha véndosur té héshtja déri né fund té lojés sé saj dhé do é béj por disa té vértéta mé duhét té thém dy fjalé.

Uné jashté mé ty nuk jam as 1 % ndryshé sé ai qé té solli varésén é vajzés sékrét. Uné nuk jam distancuar, é ké béré ti dhé kjo ka béré pérshtypjé ték té gjithé dhé nésé kujton dhé ték opinionistét té kané pyétur psé. Nuk nuk kémi shoqéri té konsoliduar, kémi rréth njé vit qé njihémi préj njé pérsoni té trété.

Nuk njihésh as mé mua, aq mé pak mé partnérén timé nga A ték Zh siç ké déklaruar. Por pér faktin qé mé ké quajtur MIK té lashé ta thojé pér réspékt é sé té bésova dhé té kam quajtur dhé uné miké. Jashté jé TI ajo qé jé shumé ndryshé!

Sérish njé génjéshtér, né nuk kémi ngréné é piré é kémi ndénjur non stop pér 3 vité pasi kémi vétém rréth njé vit qé njihémi préj njé miku tjétér dhé po kémi ngréné disa dréka, darka qé kané filluar ték miqté é mi dhé é ftuar ké qéné ti.”, ka shkruar més té tjérash Méridiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.