Shperthen keq Bujar Nishani dhe paralajmeron zhvillimet e reja ne 6 Mars

Ish presidenti Bujar Nishani ka ndare pak qaste me pare logon e koalicionit Berisha-LSI. Nishani paralajmeron se ne 6 Mars do t’i japin pergjigjen e merituar ‘alenaces se Hajnise dhe Tradhetise, Rama/Basha’.

Deklarata e Nishanit:

“Simboli dhé logo é frontit opozitar, drejtuar nga kandidatét é PRIMAREVé né Partiné Demokratiké pér betején é 6 Marsit!

Ky do té jeté rregjistrimi né KQZ dhé prezantimi né Fletén é Votimit !

Mé 6 Mars ti japim pérgjigjen é merituar aleancés sé Hajnisé & Tradhétisé, Rama/Basha.

Mé 6 Mars, shqiptarét é liré, té ndershém é patrioté pérballé tenderaxhinjve, té shiturvé tek paraté dhé favoret é félliqura té pushtetit korruptiv é pengmarrés.

Fitoré!”, shkruan Nishani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *