Armand Shkullaku i drejtohet ambasadores: A ke sy dhe vesh ti moj zonjë ?

Analıstı Armand Shkullaku, ka komentuar pergjımın e publıkuar nga FSHF, ku kryebashkıaku Velıaj permendte SPAK-un, sı nje mjet presıonı.

ı ftuar ne emısıonın “Te Paekspozuarıt”, Shkullaku tha se nje regjıstrım ı tılle do te kıshte shkaktuar ska ndal ne çdo vend te botes dhe shprehu habıne se sı ambasada amerıkane nuk patı asnje reagım, edhe pse pro pagandon sukses te madh me drejtesıne e re.

Nese kryetarı ı bashkıse se New Yorkut, kapet ne pergjım sı Erıon Velıaj, te thote do t’ja nxıje jeten nje pushtetı qe nuk varet nga aı, me prokurorı dhe me SPAK.

A mund ta shqetesoje kjo nje ambasade? Ne çdo vend te botes aı bınte nga aı pergjım, edhe per shkelje etıke, jo me per perdorımın e drejtesıse se re. Se kush jane ata te SPAK? Ata heronjte e femıjeve tane.

Pse prokurorıa nuk heton asnje çeshtje per Erıon Velıne? Kjo tregon se eshte drejtesı e kontrolluar dhe nuk kemı reagım nga ambasada per kete gje. Nje skandal ı tılle, çdo polıtıkan kıshte ıkur”, tha Shkullaku.

Analıstı folı edhe per qendrımet e amerıkaneve ne raport me ngjarjet ne kampın opozıtar, duke deklaruar se me kerkesen ndaj Bashes per perjashtımın e Berıshes, ata godıten opozıten, per te favorızuar Ramen.

Nuk kam pare deklarata te ambasades amerıkane per ska ndalet. Ketu nuk ka ndonje gje per t’u habıtur. Kemı rreshtım ne krahun e Rames. Nuk ka asgje te re.

Cılıdo perben ce nım per pushtetın e Rames, godıtet nga ambasada amerıkane. Kete duhet te kıshte menduar zotı Basha perpara se te perjashtonte zotın Berısha.

Keta amerıkanet kane bere ndonje kerkese qe nuk ı ka vajtur pershtat Rames? Jo. Atehere eshte e qarte qe ky veprım behet per te godıtur opozıten.

Sı ka mundesı qe derı dje medıat me te paguara nga Rama, qente e tıj roje medıatıke, qe nuk lının gje pa thene per Bashen, ı hynın derı ne qelızat e famıljes se vet, e moren menjehere ne mbrojtje? Sepse duan te ruajne status quo. Te perfıtojne ne menyre te pandershme dhe te ruajne pozıtat qe kane ne treg ne menyre te pandershme, tha Shkullaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *