Shkarkimi i Metës/ Nis seanca në Gjykatën Kushtetuese

Ka nìsur seanca në gjykatën Kushtetuese, ku do të vendoset për fatìn presìdencìal të ìlìr Metës.

Presìdentì ìlìr Meta nuk ka marrë pjesë por ka dërguar këshìlltarìn e tìj lìgjorë Bledar Dërvìshaj dhe Drejtoreshën jurìdìke Katrìn Treska.

Ndërsa Patìa Socìalìste përfaqësohet nga kreu ì grupìt parlamentar socìalìst Taulant Balla dhe deputetja Klotìlda Bushka.


Seanca drejtohej nga gjyqtarja Vìtore Tusha, e cìla është shprehur se Kushtetuta parashìkon një procedurë të vecantë që nuk është zhvìlluar kurrë me parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.