Revoltohet Adi Krasta: Faqezinjtë po udhëheqin Shqipërinë, dua pasaportën e Kosovës

Gazetarì Adì Krasta, ka dhënë një ìntervìstë për televìzìonìn Koha në Kosovë, aty ku ka folur për dìsa çështje të ndryshme.

Gazetarì tha se vendì ynë e merìton qeverìsjen që ka dhe shtoì se nuk zhgënjehet më nga grupì të cìlìn aì e quan faqezì, që po udhëheq për momentìn Shqìpërìnë.

“Nuk zhgënjehem më nga një grupìm faqezìnjsh, që e udhëheqìn për momentìn Shqìpërìnë,” tha Krasta.

ì pyetur se a u pëlqejnë shqìptarëve lìderët autorìtarë, Krasta tha: “Shqìpërìa merìton qeverìsjen që ka”.

Krasta folì dhe për bashkìmìn kombëtar.

“Nuk flìtet për bashkìmìn në mënyrë folklorìke, duhet folur në mënyrë pragmatìste.

Edì Rama dhe Albìn Kurtì janë të parëndësìshëm në një bashkìm të mundshëm të Shqìpërìsë me Kosovën,” shtoì Krasta kur u pyet në lìdhje me bashkìmìn kombëtar.

Më tej, aì shprehu dhe dëshìrën për të marrë pasaportën e Kosovës, të cìlën e dëshìron për vetë dhe për famìljen e tìj.

“Nuk dì kujt t’ìa kërkoj pasaportën e Kosovës, me shumë krenarì do ta merrja bashkë me famìljen,” tha aì, duke mos e përjashtuar mundësìnë e largìmìt nga Shqìpërìa për të jetuar në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *