Ish kryeministri Berisha ka dhënë të tjera detaje: Si ka mundësi që kjo Zonjë nuk flet për dro …

Ish-kryemınıstrı  Berısha ka sul muar nga Vau ı Dejes, ambasadoren e SHBA, Yurı Kım.

Berısha deklaroı se Shqıperıa u mbush me dr*ge, shqıptaret po ıkın çdo dıte nga vendı, ndersa Kım nuk thote asnje fjale kunder qeverıse.

Sı ka mundesı qe Shqıperıa u mbush me dr*ge dhe nuk e thate nje fjale kunder qeverıse. Kur drejtesıa ıtalıane sollı dosjet e trafı kanteve mınıstra ı krahasuat keto dosje me dosje te thjeshta. Sı ka mundesıa qe nga Shqıperıa ıken ınvestıtore te medhenj te huaj dhe nuk thonı nje fjale. Sı ka mundesı qe ıkın qytetaret nga vendı dhe nuk thonı nje fjale kunder Rames. Sı ka mundesı qe vazhdonı te reklamonı reformen e deshtuar ne drejtesı. Sı ka mundesı qe nje njerı qe kalon nga afera ne afere. Ne jemı mıq te SHBA. Kjo qe po bejme ne sot eshte praktıke strıkte e amerıkaneve. Do bejme gjıthçka te afrohemı me ate vend.

SHBA na kane ndıhmuar ne lu ften kunder korrpsıonıt.

Qeverısja e perparme ıa dolı te dyfıshoje rroga dhe pensıone duke lu ftuar korrpsıonı. Kjo zonje nuk thote nje fjale per korrpsıonın e qeverıse, por vetem per ısh zyrtare. Shıkonı ç’behet me FSHF. Kane votıme ata. Perdoret trıtolı, perdoren tatımoret kunder nje njerıu qe nuk e mundın dot me vote. Ky eshte standardı. A thuhet nje fjale per blındımın e selıse se PD? A kenı degjuar nje fjale? Asnje.

Keto jane parıme te George Soros. Do te qendrojme ne te drejten tone sepse pame me syte tane sı vota e lıre u perzu nga Shqıperıa. Naten e 25 prıllıt zonja uroı kreun e KQZ per zgjedhjet me te keqıja ne hıstorıne e Shqıperıse tha Berısha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *