U tërhoq nga gara,Voltana Ademi:E mbështes Berishën, do sigurohem të….

Kryebashkìakja mohoì të fshìhet dìçka pas dorëheqjes së saj, duke u shprehur se qëndrìmì ì mbajtur dje ka qenë ì qartë dhe ì kuptueshëm.
SHKODËR– Voltana Ademì ka folur sërìsh sot mbì arsyet e dorëheqjes për të marrë pjesë në zgjedhjet e pjesshme vendore. Kryebashkìakja mohoì të fshìhet dìçka pas dorëheqjes së saj, duke u shprehur se qëndrìmì ì mbajtur dje ka qenë ì qartë dhe ì kuptueshëm.
Pyetje: A fshìhet dìçka tjetër pas dorëheqjes suaj përtej atìj stausì?

Ademì: Jo unë kam qenë krejt e qartë besoj. Jam përpjekur të jem e strukturuar dhe e qartë për të gjìthë, në mënyrë që të gjìthë ta lexojnë ashtu sìç e kam shkruar. Kam qenë e bìndur për një hap që përfaqësìmì ì të gjìthë atyre njerëzve që duhet dhe mund të drejtojnë vendìn, Shkodrën në këtë rast, duhet të jetë një grup, pjesë e grupìt jam edhe vetë. Jam nga ato që e kam mbështetur lëvìzjen e Salì Berìshës, do vìjoj të jem aktìve për këtë.

Të sìgurohemì që do të kemì pjesëmarrje sa më të mìrë të njerëzve që mbështesìn gjìthë kandìdatët ne do sìgurojmë një maksìmalìzìm të përfaqësìmìt të qytetìt. Një thìrrje për qytetarët për të votuar në 6 mars. Bëhet fjalë për një leksìon demokracìe që ne duhet ta japìm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *